Prøveundervisning

Kom og prøv et af vores hold gratis!

Kom med til en gratis prøveundervisning på et af vores hold! Vi kan maks tilbyde 1 gratis prøvetime.

Herunder kan du tilmelde dig prøvetime til de forskellige hold.


Har I nogle spørgsmål så kontakt os på simon@bigheartskateboarding.com eller 42723169.


Praktisk info

Tidshorisont

Prøveundervisninger skal registreres senest 7 dage inden datoen for undervisningen og kræver en bekræftelse fra os. Det er for at vi er sikret at kunne nå at få trænere nok på holdet i tide. Møder man op uden tilmeldelse og eller bekræftelse på prøveundervisninger vil det ikke være muligt at deltage i undervisningen.

Hjelm

Hjelm er et krav til alle elever på vores hold for elever under 18 år. Har I brug for en låne hjelm så skriv det venligst i kommentaren til jeres tilmelding.

Låneboard

Såfremt I ønsker at vi medbringer et låneboard, skriv det venligst i kommentaren til jeres tilmelding.

Fodtøj

Hvad angår fodtøj anbefales en skatesko, eller anden sportssko (tennissko) med flad sål. Disse sko kan nemt blive beskadiget under skating, da griptapen på toppen af boardet typisk vil slide på materialet af skoen. Åbne sko såsom sandaler frarådes stærkt da griptapen nemt kan ridse huden på fødderne.

Ansvarsfraskrivelse

​Det kan være farligt at skateboarde og eleven skal derfor ved deltagelse i undervisningen, og i enhver anden forbindelse relateret til undervisningen f.eks transport m.m, være dækket ind under elevens egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Eleven bærer selv det fulde ansvar ved sin deltagelse i undervisningen og fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar som eleven, forældre eller værge måtte ønske at pålægge foreningen, arrangøren, instruktøren, de anvendte skateparks eller producenten af udstyret eleven evt. har lånt. Fraskrivelsen gælder for alle forhold der har direkte eller indirekte forbindelse til undervisningen. Ved at tilmelder dit barn/dig selv en aktivitet under Big Heart Skateboarding - Foreningen, bekræfter du som forældre eller værge, at du har læst, forstået og accepterer ovenstående betingelser og vilkår.

Har du brug for hjælp?

Kontakt endelig Simon ved at ringe til ​42 72 31 69​ eller skrive til simon@bigheartskateboarding.com og han vil hjælpe dig godt på vej.