Årsmedlemsskab Big Heart Skateboarding København

Med medlemskabet til Big Heart Skateboarding foreningen støtter I først og fremmest os som forening og skateboarding i Danmark. Vores bundlinje er at sprede kærligheden til skateboarding til så mange mennesker som muligt og jo flere medlemmer vi har, jo mere kan vi få adgang til igennem det kommunale som fx eksisterende skateparks eller faciliteter som kan bruges, støtte til vedligeholdelse samt byggelse af nye skateparks og andre skate-relaterede projekter.

De ting som I får ud af at være medlemmer af Big Heart Skateboarding foreningen:


- Mulighed for tilmeldelse til vores faste aktiviteter som privat undervisning, holdtræning, skate camps og flere løbende events som ture med rejseholdet og “Byg & Hyg” sessions. Alt sammen skateboard undervisning i forskellige former. 


- Gratis adgang til alle løbende events som fx fredagspizza skatesesh, Fastelavnsfest, “Halloween Hygge & Skate”, “Jule skate afslutning” hvor vi skater rundt om træet i fællesskab, skateboarding konkurrencer, skateboarding marathon mm.


- 10% rabat i Sidewalk, LAB Skateshop, PLAZA & Circus Circus (Husk at vise dit medlemskort i appen klubmodul til ekspedienten før køb, eller skriv i kommentaren til jeres ordre på sidewalkshop.dk eller labforum.dk “Medlemmer af Stranges Skateboardskole og ønsker 10% rabat”).

300,00 kr. 1. jan