Big Heart Skateboarding

Vi er en non-profit folkeoplysende forening der arbejder hårdt for at sprede vores kærlighed til skateboarding - Frihed Fællesskab og Venner for Livet er det vigtigste for os. Vi går ikke op i hvor god du bliver til at skate, vi går op i om du går storsmilende hjem og bare glæder dig til din næste undervisning! Så skal det andet nok komme helt af sig selv. Måden vi gør det på er gennem vores initiativer som Stranges Skateboardskole, Skate 4 Peace, Streetklubben & CPH Skate Marathon.


Vi tilbyder skateboardundervisning og events i forskellige formater: Holdundervisning, privatundervisning, events og arrangementer.


Beskrivelse af niveau

Begynder: På dette niveau øver vi basale ting som at skubbe og køre, dreje og bremse på flad jord. Derudover øver vi også at køre op og ned af ramper samt flere basale tricks i skateboarding som f.eks. kickturns (dreje og vende på ramper), pumpe og ollie (et “hop” med skateboardet) samt andre begyndervenlige skateboard tricks.


Letøvet: Som let-øvet er man godt selvstændigt kørende på skateboardet, har erfaring med forskellige ramper og kan ollie. På let-øvede hold øver vi i at skate forskellige obstacles, grinds, manuals slides og flip tricks som f.eks. kickflip. Flere tricks vi øver på ramper er drop in (køre ned af toppen fra en rampe), early grab, axle stall, rock fakie mm.


Øvet: På øvede hold er det for meget selvstændige skatere hvor vi øver avancerede flip tricks som f.eks. 360 flip, hardflip, nollie flip samt manuals, grinds og slides på større genstande samt tricks ned af trapper, drops og gaps. Her foregår træningen med meget dygtige skate trænere hvis mål er at oppe elevens niveau på et personligt plan.


Kontakt os

Administration, Tilmelding & Kontingenter

simon@bigheartskateboarding.com 

42 72 31 69

Formand, Fundraising & Strategiske Projekter

carlos@bigheartskateboarding.com

60 69 42 72

Samarbejdspartnere